Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

Följ

Team 98/99 -old

Följ oss för uppdateringar
Följ
Enköpings SK HK
Ishockey
Team 98/99 -old
Cuper

Match

ESK T98

3 - 1
Skogsbo
29 mars 2009
16:00

Flen (Skogsbocupen)

Referat

Referat: ESK T98 - Flen (Skogsbocupen)

Placeringsmatchen om femte pris i Skogsbocupen stod mellan ESK och Flen. Inget är väl bättre än att avsluta en turnering (och en säsong) med en seger, och det gjorde ESK då man kunde vinna med 3-1 och därmed ta femte plats i cupen.

ESK genomförde matchen på ett mycket snyggt sätt och summeringen av cupen som helhet är att killarna och tjejerna får godkänt med ett litet plus i kanten för viljan mot slutet. Tänk om vi spelat som vi gjorde på slutet redan från början!

Visserligen ska vi nu inte glömma att bristen på istider hemma i ishalllen gjorde att laget inte haft en enda isträning på över två veckor. Det satte förmodligen sina spår i början av turneringen. En stor anledning till att vi inte kunnat träna är att både AJ och BJ spelat till sig kvalserieplatser i sina respektive serier och det var därför massor av matcher i hallen under de senaste veckorna.

I sista matchen utser vi Wilmer Lindblad och Maja Nyberg till matchens ESK-kämpar. Men coacherna kan heller inte låta bli att återigen berömma William Andersson, som på sin backplats verkligen kämpade i alla tre matcherna den här dagen.

Säsongen är nu färdigspelad och för oss coacher är det nu en lång och tråkig nedräkning till nästa säsongsupptakt! Oj, vad vi längtar redan!

Tack i alla fall för den här säsongen!



ESK-Flen HC 3-1 (2-1, 1-0) Skott: 16-17 (8-10, 8-7)

Första perioden:
02:40 1-0 ESK Wilmer Lindblad
08:29 1-1 FHC Adam Friis
13:21 2-1 ESK Andreas Quick

Andra perioden:
10:21 3-1 ESK Wilmer Lindblad

Målvakt ESK: Pontus Hagman 94,1%